Over TutorTwente

Voor wie?

TutorTwente biedt hulp aan alle HBO en WO studenten in regio Twente en omringende steden.
Ben jij op zoek naar scriptie begeleiding? Lukt het je niet een bepaald vak te halen?
Heb je moeite met een specifiek onderdeel, zoals SPSS of APA? Of heb je behoefte aan een sparringspartner?
Dan is TutorTwente wellicht iets voor jou! Online of op locatie, ’s ochtends of ’s avonds,
ik ben zeer flexibel. 
Staat je vraag hier niet tussen? Voel je vrij om contact op te nemen!

Wie zit er achter TutorTwente?

Hoi, ik ben Boris Ney, de founder van Tutor Twente. Tijdens mijn vier jarige werkervaring als docent op het Saxion, (Academie Mens en Maatschappij (Social Work) en Academie Mens en Arbeid (Human Resource Management)) heb ik scripties begeleid, studenten geholpen en geadviseerd bij uiteenlopende vraagstukken en was ik actief als stagebegeleider. Ik heb diverse vakken gegeven in de Nederlandse, Duitse en de Engelse taal.
In deze tijd, maar ook tijdens mijn eigen studie,  merkte ik vaak dat docenten niet altijd de goede hulp aan studenten hebben geboden, wat voor mij de reden was Tutor Twente op te richten. Soms hebben studenten individuele aandacht nodig om hun studie succesvol af te ronden. Individuele hulp is dan  ook iets waar ik voor sta.

Achtergrond

Ik heb een Master in Psychologie en in Bedrijfskunde aan de Universiteit van Twente gedaan. In deze tijd heb ik geleerd wetenschappelijk te werken, zonder de praktijk uit het oog te verliezen. Alle onderzoeken heb ik bij bedrijven gedaan, zijn door mij ontwikkeld en uitgevoerd. Een heel karwei om te doen, vooral als je merkt dat je veel zelf uit moet zoeken en je begeleider maar beperkt tijd voor je heeft…In dat proces heb ik geleerd hoe men kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden toepast en met elkaar combineert. Met behulp van SPSS heb ik alle data verwerkt en mijn hypotheses getoetst.


Bekijk mijn bachelor in Instructie, Leren en Onderwijs (Educational Psychology) hier
Kijk hier voor mijn master in Organisatiepsychologie
Kijk hier voor mijn master in Bedrijfskunde (International Management)
of lees meer over mijn ervaringen op mijn linkedin profiel.